Detta mysiga och goda fatet fixade jag till mig och min babe idag


Torsdag - lov!!!

Börjar min lektion 10.40 och slutar halv 12 sen har jag lov så för baskat skönt. När jag kommer hem så kommer nog även Erik hit en stund innan han börjar skolan. Sen när han drar till skolan passar jag på att dra till affären och fixa lite grejer till ikväll. Myspys ni får se sen ikväll! Konstigt nog längtar jag lite för att få fixa grejerna vet inte varför.. Ikväll blir det massa mys och han sover även här och imorgon blir det nog ingen uppdatering. För då åker vi hem till honom och ska äta påskmat och ska träffa hans mostrar! Kulit :) både lördag och söndag kommer jag va upptagen på lördagen vi 2 tiden kommer jag befinna mig hemma hos mormor och morfar och på söndag kommer farmor faster och farbror hit. Så bloggen kommer få lida.. Tyvärr :/ men så blir det när påsken är igång!
Erik och jag har även pratat lite om att åka utomlands nästa sommar han och jag! Så kollade lite på bilder på hotel och sånt och tänk er att bo på ett sådant måste ju va rena drömmen rent ut sagt? :) nu måste jag fixa det sista innan jag måste till skolan ha en bra påsk alla!!


Onsdag

En skoldag kvar alltså sen är de fan i mig lov, SKÖNT! Har precis fått i mig frukosten och första lektionen börjar 10.40 och slutar 11.30. Far mig hemåt då och äter lunch och så sen får man vänta tills klockan slår halv 2 för då börjar sista lektionen och slutar 14.20. Tänkte faktiskt köra intervaller när jag slutar och sen vänta tills älsklingen slutar. Hur många dagar har ni kvar i skolan till lov? Eller har ni näst nästa vecka? Nä ni nu ska jag borsta tänderna och vila i soffan tills det är dags att gå till skolan!


Bra dag idag!

Jag kommer sova gott inatt! Har kört hårt magpass och lite kondition. Jag är trött nu! Ska snart hoppa in i duschen också. Påtal om rubriken ja jag har fått skolan avklarad även ett pass på gymmet och till det nytt iPhone skal samt mina nya löpar skor!! Såna små grejer gör mig faktiskt glad konstigt nog!
Onsdag imorgon, sovmorgon två lektioner och vilodag. Kanske tar bandet hemma och kör intervaller på den! Det märker vi. Har eran dag också varit bra eller har den varit rent ut sagt åt helvete? Jag hoppas iallafall att dom flesta har haft en bra dag!


Mardrömmar

Hade sån konstig mardröm inatt, vakna vid 5 helt livrädd och kunde inte somna om på ett tag. Mina mardrömmar jag vet seriöst inte vart jag får alltid ifrån. Min hjärna tar död på mig om nätterna alltså!!

Slutar skolan vid 1 idag skönt. Så efter det far jag mig mot gymmet och kör magpass och kondition. Sen hem och plugga. Så vi får höras mer ikväll helt enkelt. Ha en bra skoldag!


Städning och rensning ur garderoben

Man kan ju säga att en förändring blev det, och däremot mindre kläder :(  Måste köpa hem nytt känner jag nu..
 

 

Mango mys i badet!


Träning & mat

Träningen gick lite trögt idag då jag har vilat nå vecka, veckor då min förkylning inte vill ge sig! Men det var riktigt skönt med ett arm pass och rygg pass. Imorgon efter skolan väntar ett magpass och konditionspass, längtar lite. Vart en frukost/ lunch för mig idag istället kyckling och ris mycket gott.. Ska hoppa in i duschen snart och sen ta det lugnt! Hur ser eran dag ut då? :) nu ska jag äta upp det sista och fixa det sista ha en bra dag!


Bollträningen avklarad

Jag måste då ha den dåligaste balansen på en boll. Verkligen svårt, men får öva tills det sitter, eller ja det var en övning ja inte klara som jag får öva! Annars då hur bra är er balans på en träningsboll?
Imorgon står alarmet på 8 för att sedan dra till gymmet vid halv 9 och köra arm och rygg pass. Ska bli riktigt skönt att komma igång igen!! Är det några av er som sportar? Eller gymmar? Vad kör ni isåfall?


Mys söndag med mig själv..

Har ätit en mycke god frukost, ingen idé att jag tar kort för bilderna ser bara fruktansvärt äckliga ut.. Så om jag måste ta en mat bild någon gång så måste jag verkligen anstränga mig och ta typ hundra bilder.. Sak samma det var iallafall gott med ägg macka mums!!
Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen tänkte kolla på lite filmer och sedan tänkte jag ta en genom gång med bollträning! Ja ni får se senare.. Nu blir det film mys med mig själv.


Lördag - 23 mars

Gillar inte att blogga när jag inte är nöjd med bloggen :/ men tur så ska gullungen Jennifer hjälpa mig att fixa det sista!

Igår - vid 4 kom Erik till mig vi myste och så innan vi far hem till honom med god mat och sen soffhäng tills vi gick och la oss. Känns så underbart att vakna när man ser att man har han vid sin sida! Önska det kunde vara så varje morgon!!
Lördag - då.. Vi tog det lugnt är frukost myste ner oss med film tog det lugnt, sen på köpet slår han i mitt öga i kanten av soffan.. Ni anar inte hur ont det gjorde, började gråta som en litet barn.. Haha fint sår och svullnad under ögat har jag också .. Tack älskling! Vid halv 4 fick jag börja sminka mig byta kläder och sedan kom mamma och pappa hämtade mig, vi åkte då senare och åt Kina till middag mycke gott, men känner nu efter Fyfan för denna mat så ont i magen så har bäddat ner mig i sängen och kollat på film.. Ska ta bort mitt smink nu och även se hur såret under ögat kommer se ut.. Kommer svida en aning. Önska mig lycka till!!


Onsdag - 20 mars

Slutade 14.20 idag så när jag kom hem började jag fixa disken och allt sånt där, för att göra mamma och pappa glad. Vid fyra kom älsklingen hit, Gud så jag har saknat denna människa inte träffas på en vecka nästan! Vi har bara legat och myst, pratat och tagit det lugnt! Ska snart sätta på avsnittet av pll och sen bara ta det lugnt.

Sovmorgon imorgon har jag också och slutar tidigt, så får se vad jag hittar på efter det. Funderar på att testa nya övningar till träningen. Så vi får allt se hur det blir :) hur har eran dag varit idag? Hoppas den har varit bra!


Ändringar

Som ni ser så har jag suttit en stund och trixat med bloggen lite, ser iallafall bättre ut en innan kan man ja lugnt säga. Ska få hjälp sen att fixa inläggen större så det kommer också. Har kvar min gammla header eftersom ja inte har tagit någon ny bild så får den vara där så länge! Vad tycker ni hittils? Har liksom aldrig fixat en blogg tidigare någonsin så detta är mitt första försök. Det får duga hittils iallafall, ska försöka fixa en ny header bild så fort som möjligt också. Ska sitta och kolla runt lite på datorn nu och försöka hitta något intressant som man kanske kan tipsa er om eller? Släng in en kommentar om ni vill att jag ska blogga om något intressant!
 


 

Tisdag - 19 mars

Vaknade på ett dåligt humör vet inte om det var för kl ringde så tidigt imorse. Men samtidigt som jag kollade ut!?! Jo då snöar det ute, kan ni snacka om att mitt humör försvann åt helvete ännu mer!! Helt ärligt jag är ganska trött på att snön aldrig försvinner. Är rädd för att sommaren också kommer bestå av snö och snö.. Usch..

Slutade kl 1 från skolan kollade på 1,5 avsnitt av serien sen somna jag haha.. Man kan säga att en skoldag tar liksom död på en i mellan åt. Men tisdagar är tyvärr alltid värst skönt att det bara åter står en tisdag till innan lov!!
Juste har även fått hem mina soppor jag ska testa så vi får väl se hur detta slutar? Hoppas ni har haft en bra dag hittills iallafall och fortsätter så sen hela kvällen!!!


Tillbaka fast ännu nya tag!

 

Tog bort den förra bloggen pågrund av att ja tröttna på hur den såg ut och orkade inte göra om, men vet ni istället gör ja en helt ny blogg och måste börja om från början? Ja ibland tänker jag nog inte till rätt ofta och gjorde speciellt inte i detta tillfälle. Men jag ska fixa en header så fort ja har lusten att ta en bild på mig själv!
 
Imorgon väntas skola och mer jo min nya serie jag har börjat kolla på! började igår och kolla så har suttit två dagar i sträck och bara kollat på två säsonger redan. Dock är det bara 13 avsnitt men liksom tänk vad många timmar jag spenderar på att ligga i min säng och glo på denna serie? Fan sjukt mycke egentligen om man tänker efter? Aja skitsamma den är iallafall sjukt bra.. Ja ni vill ha namnet jo Rookie blue heter den handlar om poliser och kärlek drama.. Ja ni vet? 
 
Har en fråga till er, om ni skulle kunna komma på idér till vad jag och min pojkvän skulle kunna hitta på för kul i helgen, håller liksom på och tänker för fullt, men har en sån fruktansvärd dålig fantasi som vanligt! Så typiskt mig.. aja skitsamma blir bara glad om ni kommer på några bra idér! ;*

RSS 2.0