Fredag = bröllop imorgon

Jo ni hörde rätt jag ska alltså på bröllop imorgon så jag har packat och tagit fram klänningen och massa sånt just nu. Ska snart börja måla naglarna och fixa dom och så.  Ska lägga mig tidigt ikväll för klockan ringer klockan 8 imorgon och då ska jag duscha och sminka mig sedan vid 10 ska jag till min moster och hon ska fixa håret på mig . Vid 11 åker jag hem till älsklingen byter om där och sånt och sedan åker vi till hotellet och lämnar våra grejer där och sen kl där vi i kyrkan då bröllopet börjar! Så jag får höra av mig på söndagen någon gång Och se till att bloggningen blir bättre! Jag hoppas ni får en bra helg, jag ska iallafall försöka haha nejdå (skämta).. 

Gör mig fin inför lördagen..

Håller på och färgar håret just nu. Samt utväxten jag hade. Vi får se hur resultatet blir. Sen ska jag lägga mig i badet och njuta samt med ansiktsmask på. Sen blocka brynen kanske till och med färga dom vi får se.. Ja det blir lite som en ta hand om dig dag idag! Försöker göra så mycke som möjligt just nu då ja inte vill sitta dagen innan och vara stressad över att allt inte blir som jag vill!! Ska försöka hitta kläder till dagen efter också.. Så vi får se hur allt får för mig idag..


Förlåt för dålig upptatering!!

Jag orkade verkligen inte blogga under dom dagarna jag jobbade. Det blev lite för mycke med allt på en gång! Speciellt när man har skola också! men nu är jag på benen igen, fick en kommentar om mer träning och mer tips på mat. Jo visst kan jag försöka det, kan iallafall göra mitt bästa absolut! Ska försöka ta lite mer kort och så självklart :) 
 
Nån förändring ska jag se till att fixa! Håll ögonen Öppna Bara! 

Jobbet avslutad, nu träning

Jag och Sofia sitter och planerar våran träning och ger varandra tipser om olika bakelser och andra små roliga saker. 
När vi är klar med detta blir det på med tränings grejerna och sen ut och springa och köra intervaller och sedan bär det av mot gymmet! Jag kommer uppdatera er mer om träningen vad vi körde och så när jag kommer hem.  Kanske kan tipsa lite om vad vi har kommit fram till beroende på om det är bra grejer att tipsa om. Nej nu ska vi ut och köra slut på oss själva, hoppas ni gör likadant!! 

Tips mot flottigt hår

Jag har faktiskt testat detta och det funkar på mig!! 
 
Du tar 1,5 msk bakpulver 
sen tar du så mycke schampo som du brukar ta i en skål och blandar detta, och sen gnuggar in det i håret lite extra låt sitta i en minut kanske och skölj med varmt vatten och när du har fått ut allt schampo sköljer du med kallt vatten för att stänga hårporerna i hårbotten. 
 
Jag använder mig också utav torr schampo som finns att köpa nästan vart som helst jag får utav min moster eftersom hon är frisör, men testa med bakpulvret om du inte har torr schampo. Funkade alldeles utmärkt på mig. Skriv gärna hur det reagerade på ditt hår och hur resultatet blev! 
 

14 april

Söndag idag.. Vaknade upp bredvid min saknade kille, vi låg kvar i sängen i ett tag sedan drog vi upp och gjorde pannkakor som va riktigt gott, efter det började vi locka håret på han (haha fråga mig inte varför vi gjorde det..) efter ett tag åkte han hem och jag börja ställa klockan och fixa fram arbetskläder. Så nu är jag redo inför imorgon. 
Har också skickat iväg ett sms till släkten och så inför min 18 års dag så nu är det klart och nu är det bara grejer inför firaandet som ska fixat så nu börjar saker och ting släppa lite.. 
 
Ska sitta och kolla lite på tv med mamma nu innan sängen ropar dags att sova. Så ni får ha en bra måndag imorgon för det ska iallafall jag försöka!! :) 

Lite förändringar.

Igår när mamma kom hem, så berättar hon att hon fixat ett jobb åt mig. Hennes chef frågade om inte jag ville jobba där så varför ens tacka nej? Så jag ska jobba tre gånger redan nästa vecka och lära mig hur allt går till. Det jag kommer få göra är lite städ jobb och kontor. Kommer antingen jobba en- två dagar i veckan och det är ju skönt. Men det jag ville säga är att jag ska försöka uppdatera så mycket som jag hinner. Kommer troligtvis komma tidsinställda inlägg för att ändå uppdatera er på något sätt! Kommer i stort sätt va upptagen med skolan,jobb och träning och träffa pojkvän och kompisar imellan där också!  Så ja det kommer bli lite halvt dålig uppdatering men ska göra mitt bästa! 
 
Dagen idag har varit att jag vakna av sms från erik där han hade tagit kort på sin kusin som såg ut som super Mario på sin svensexa, ja han är då på svensexa eftersom hans kusin gifter sig den 27 april om två veckor! 
så efter det ringer pappa mig och kollar om jag är vaken och ber mig fixa mig, vi åkte in till stan hämtade mitt armband och byte storlek på träningshandskarna. Snart ska jag dammsuga mitt rum, byta sängkläder och sen vänta på älsklingen ska höra av sig och säga att han är påväg hit ! Så under tiden får jag försöka roa mig med ngt..
hur har eran lördag varit hittills då? Bjuder på en bra bild.. Ni förstår min längtan va? Nyss va de 100 dagar..
 

Ett litet nyttigt tips

Eriks mamma gjorde något nytt en dag som vi fick testa, 
Du har 
1 dl pumpafrön
1 dl solroskärnor
du rostar dom i stekpannan med lite salt över.
du kan även ha torkad frukt i eller nötter. 
 
Det var verkligen super gott och även hur nyttigt som helst, tips istället för godis :)
 
 

Nya bikinisar till sommaren!!

Letar så fruktansvärt mycket efter nya bikinisar men hittar inga bra men alltså dessa ?!? Döda mig någon typ? Känner ba att jag måste klicka hem ett par? Har ni några tips på bra snygga bikinisar? 
måste ni ha någon speciell snygg färg eller kör ni bara med någon enkel färg?  Jag tycker det är kul med lite annorlunda färger men samtidigt ska vet vara snyggt också! 
 
 

Banan pancakes

Ja det var inte helt fel det inte. Därför tänkte jag tipsa om dessa pannkakor! 
 
Mosa 1 banan 
vispa i ett ägg + en klick kvarg (kesella) 
stek i smör 
servera med som till exempel blandar hallon och kvarg och sen kokosflingor över! Tränk på att ha lite socker på hallonen annars blir dom jätte sura. 
 

Spring tur i det sköna vädret

sen jag kom hem från skolan har jag legat och halv sovit, men blev så arg på mig själv så tvingade mig ut och springa vilket jag gjorde med hunden, sprang inte så länge då hunden höll på dö bakom mig.. Men ska springa varje dag efter skolan med huden så hon kommer igång! Plus jag får också en jävligt bra kondition då också!! Vilket blir super. 
 
Tänkte testa två nya recept idag en är smoothie och den andra är banan pannkakor! Har ni testat det banan pannkakor alltså? Jag hoppas det är gott och även smoothien jag tänke testa :) 
 

Fick min efterlängtade....

Vart inte så mycket bloggandet igår inte, men är på benen igen. Älsklingen va här till kl 8 igår tror jag och sedan vart det inte så mycke mer blogginlägg för gick och la mig så fort vi hade sagt godnatt till varandra.. 
 
Men iallafall jag fick mina as balla hörlurar igår sitter hur bra som helst så är as nöjd Med dom. Bilden har jag tagit med min iPad därför det är så dålig kvalité på bilden.. Men jag hoppas ni ser ändå. 
 
 

Blir så trött

Nej jag va inte nöjd med hedern så tog bort allt sätter in den gamla sen Igen. Nu ska jag trösta mig med en serie...

nytt

Ny header bild.. Den är bara tillfälllligt just nu. Är inte ens nöjd med den men tröttna på den andra så det får bli såhär nu..
 
Jag har tränat. Jag försökte ta bilder men ja det vart inge bra iallafall...Ska försöka nästa gång igen och se om jag kan bättre haha.. körde hopp rep och springa på bandet, jag är trött nu!! Duschad och klar är jag så nu ska jag lägga mig i sängen och leka lite med ipaden. Hur har eran skoladag varit? Min har bara varit konstig.. jaja ska sluta bablala nu..

Onsdag 10 april

Förlåt för att det inte blev något mer inlägg speciellt inte inom träningen. För det första jag va så himla trött så jag orkade ingenting igår, älsklingen kom hit ett tag efter skolan också. Sen har jag bara slappat spelat lite spel, jätte dåligt jag mig jag vet. När jag kommer hem från skolan idag ska jag köra ett tränings pass ni kommer få se mer då jag lovar!! Sen blir det bara plugg eftersom jag sköt upp mina texter tills idag.. Börjar om en halvtimme ungefär så ska väl fixa det sista och sen jobba slut mig på hela denna dag..  Ha en bra skoldag kära ni!! 

Nyttiga pannkakor

 
Ingredienser
  • 1 stort ägg
  • 3 st stora äggvitor
  • 250 g lättkesella/kvarg
  • 80g havregryn
  • 1 dl naturell lättfil
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt 
sötningsmedel och kanel efter smak 
* Minikeso funkar också 
 
Tillagning
Mixa samman samtliga ingredienser i någon minut tills du har fått en fin pannkaksmet.
Låt smeten stå och svälla några minuter. Hetta upp en teflonpanna på medelvärme. Använd ett decilitermått och ett mått smet i pannan åt gången. Stek varje pannkaka någon minut på varje sida, så att de får fin färg. Servera pannkakorna med till exempel keso, banan eller bär. 

Tisdag - 9 april

Skolan idag har gått rätt snabbt ändå Tycker jag. Ska snart ställa mig och göra pannkakor till mig och mamma men måste vänta på att äggen kommer. Efter lunchen ska jag sätta mig vid datorn och renskriva texter, har två stycken att göra nu.. Skit kul med plugg verkligen not..  Efter pluggandes blir det träning. Kommer upp mer om det senare ska fixa lite bilder till det också! Bra va? Jag längtar redan tills det är helg så jag kan få dova ut lite mer. Nej nu kom mamma hem dags att köra pannkakor mumma!! ;) 
 

Träning och mat

Vaknade runt 10 idag tryckte i mig en banan och sen blev det ett rygg och magpass på gymmet. Riktigt skönt måste jag få säga. Har precis fått i mig lunch också som bestod av sallad riktigt gott va det också för den delen! Har egentligen inte så mycket mer att säga. Ska duscha och slappa och bara ta det lugnt! Måste däremot lägga mig tidigt ikväll för kl står på 07.15 usch för att skolan har börjat :( men samtidigt är det väldigt skönt att va ledig på måndagar istället! Hoppas ni hade en bra skoldag efter lovet.
 

Några tips på magövningar hemma

sneda situps 
 
Situps
 
 
Plankan
 
Sneda plankan
 
V-up
 
höftlyft
 

Angående lite träning!

Det många gör fel med träningen är att dom tror att dom kan äta vad vad dom vill och ändå sägs nej men jag ska träna imorgon, men det funkar inte så. För att kosten är liksom 80% och träningen 20% så allt handlar om själva kosten. Jag kan säga redan nu jag är skit dålig med kosten men jag försöker ändå så gott jag kan. När man väl har kommit igång och vant sig så blir det inga problem så då kör man bara på! Jag ska iallafall se till att bli bättre. Jag ska sluta äta kolhydrater som pasta, ris, potatis. Istället ta lite mer av grönsaker och kött! Och ska testa så i en månad nu och se hur det går och samt träna hela tiden under den månaden! Om jag ser bra resultat och mår bra av det kommer jag självklart att fortsätta så men kanske att jag tar kolhydrater nån gång till en mat rätt. Jag tycker man ska testa sig fram för under testande kommer du se resultat jag lovar så länge du håller igång med träningen och med kosten, så kommer du stå i spegeln med största leendet för att du ser resultat! 
 
Sen också så har vi tjejer svårare att bränna fett än killarna, våra hormoner i kroppen bestämmer vart fettet ska hamna och det vanligaste är kärlekshandtagen, längst ner på magen och insidan av låren och även armarna. Jag tycker det är orättvist att killar ska ha det bättre? Varför det? Jo det är för att varje människa är uppbygdd på olika sätt och även våra hormoner bestämmer hur vi ska se ut.. 
 
Ja ni fick en lite mer inblick i det hela, men jag ber er till alla som vill ha en snygg kropp, börja med och tänk på vad du äter om dagarna eller vad du stoppar i dig. Kör ett schema på vad du ska äta. Gå upp nån timme innan din klocka ringer och ta en timmes promenad eller ta dig till gymmet. om man inte har råd med gym så finns det faktiskt väldigt mycke som man kan göra hemma. Ta en timme och sätt dig och sök på massa  övningar som man kan göra hemma. Jag tipsar jätte gärna om ni vill ha nå tips! Även till gym också! Kan tipsa om bra nyttiga maträtter också. Har ni frågor eller några andra frågor så har ni min mail adress så skicka iväg en fråga ifall du undrar över något!! 
 
 
 

Blogg mail

Jag har skaffat en blogg mail, så om ni har frågor eller något annat som ni undrar över så når ni mig på denna mail adress [email protected]. Jag ska försöka att gå in på den så ofta jag hinner Och hoppas det finans nå roliga mail på den när jag väl går in kramar :) 

Rabatt tips!

Ett litet tips till er så har nelly 30% rabatt på underkläder för både män och kvinnor gällande märket 1.3 INTIMATES Och FRANK DANDY

Underkläder från 1.3 INTIMATES på NELLY.COM

http://gantrack8.com/t/l/508159/1_MjA0MTM4MjgxMw==/

http://gantrack8.com/t/l/508160/1_MjA0MTM4MjgxMw==/


Behöver eran åsikt

Vilket av dessa färger är snyggast? Jag kan inte ha vanliga hörlurar då mina öron är för små och dom åker ut hela tiden. Så tänkte köpa ett par sånna här istället och testa, kanske flyger av när jag går, springer haha.. Men kan ju då inte bestämma vilken färg så hjälp mig är ni gulliga!


Dagen idag

Jag och erik blev väckt av hans mamma vid 10 imorse för att det var någon som skulle komma och kolla på hans cross som han säljer! Efter frukosten drog vi ut på promenad och springande, kan ju lugnt säga att jag var en aning trött efter så somna i hans säng efter lunchen och vid 4 åkte jag hem. Vi får se vart denna dag tar mig någonstans. Hur har eran lördag varit hittills då? Min har bara varit bra, gladare kan jag nog inte bli :) haha..


Tidig födelsedags present av mamma och pappa. Tack så hemskt mycket!


Nya grejerna


Dagen vart bättre

Pappa smsade och mina handskar har kommit och mina träningskläder vart så sjukt glad över det så ska hem och testa grejerna imorgon. Har precis ätit middag och nu ska jag smälta maten i magen och sedan kommer någon kille och ska kolla på Eriks cross och hoppas på att han får den såld! Sedan blir det bara mys! :) jag får se till att ta kort på min nya vårjacka plus mina andra grejer jag fick idag. Så nån gång imorgon kommer det upp inlägg. Nu ska jag lata mig i soffan och bara njuta (slutar med att jag somnar säkert)...


Arg..

Erik smsade att hans bror ska till gymmet och att jag kunde åka med hem då när dom lämnar av honom så jag fick packa snabbt och duscha snabbt, men då ska inte hans bror träna längre.. Förstår ni hur arg jag blir? Va tvungen att hoppa över träningen för ingenting :( som tur ska jag och Erik ut och gå/springa imorgon förhoppningsvis! Om jag ens kommer palla med hans långa promenader/springandes haha.. Kommer väl va död när vi kommer hem sen :( har absolut ingen aning vad vi ska göra ikväll men nånting hittar vi på som vanligt!

Är lite sur över att mamma inte fått ngt sms för att kunna hämta ut mina skor.. Inget litet paket från stadium ännu.. Jag hoppas nästa vecka gör mig gladare så jag får dessa saker! Plus mina träningskläder.. Ja jag låter som ett litet barn över att inte få mina saker när jag vill få dom.. Nu tänker jag vila en liten stund för mamma slutar om en timme så då åker jag till älsklingen.. Ni får ha en sån bra fredag som möjligt så hörs vi :)


Kl är redan tolv...

Ska ta upp mig ur sägen just nu och sätta på mig träningskläder och ta fram springbandet.. Ska köra intervaller och hoppa rep vilket är bra för förbränning.. Intervaller bränner du på både lår och mage vilket är super hoppa rep bränner du på lår mage och armar vilket är ännu bättre :) ska bara se till att få upp mitt feta arsle ur sängen först och främst!!
Vid 4 åker jag till min saknade älskling och spenderar kvällen/natten hos honom så vi hörs mer imorgon helt enkelt! Och fastna inte på bild idag så ni får en konstig bild japp..


Angående lite träning

Tänkte att jag kanske ska filma eller ta kort på vissa övningar har inte riktigt bestämt mig ännu. Men nånting kommer det bli. Eller att jag skriver upp mina pass vilket låter mest lockande för er?
Visste ni att jag blir så sjukt motiverande när jag har snygga träningskläder på mig.. Nu längtar jag efter att få mina nya träningskor plus mina träningshandskar! Varför jag just har köpt ett par träningshandskar är för att jag inte vill få förhårdnad hud i handflaterna plus att det är mycke skönare att lyfta vikter med dom har jag hört! Slut pratat för min del ska fortsätta kolla på en film nu som är as spännande.


Bloggen legat nere

Ja som ni ser så har bloggen ändrats lite men jag ska se till att fixa det igen! Har även tagit en paus från bloggen kändes att det behövdes! Just nu håller jag på med lite träning hemma skit skönt måste jag säga! Och roligt också när man börjar se små resultat också :) så himla roligt!! Nu ska jag fortsätta så får jag försöka komma igång med bloggandet igen :)


RSS 2.0